Priser

 

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte expeditions-, betalnings- och leveransavgifter. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen.


Leverans och Frakt


Vid order under 350:- utgår en fraktavgift på 45:-. Vid order över 350:- skickar vi beställningen fraktfritt.

Med undantag vid beställning av prover på CleanseMore. Denna skickas också fraktfritt.
Normalt sätt skickas din beställning inom 24h från det att vi mottagit ordern.
Vi skickar alla paket med DHL. Du får en avisering via mail eller sms som hänvisar till närmsta utlämningsställe, där ditt paket finns att hämta. Om du inte hämtar ut din vara hos utlämningsstället i tid kommer en debiteringskostnad, för frakten tillbaka till oss, att faktureras dig.

 

Betalningssätt

 

Vi erbjuder faktura-, kort-, bank- och förskottsbetalning. Inga extra avgifter tillkommer för något av dessa val. Välj ditt betalningssätt vid kassan.

Om du väljer kort- eller bankbetalning (Payson) så kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Om du väljer Klarna faktura, kommer du att få en pappersfaktura skickad till dig separat. Kredittid är 14 dagar efter utförandet. Ingen extra avgift för detta tillkommer.
Om du väljer Klarna Delbetalning, kan du dela upp din betalning. 50 kr/mån i upp till 24 månader. Se avgifter och villkor vid kassan.
Om du väljer förskottbetalning vill vi att du sätter in orderbeloppet på vårt bankgironummer: 446-3014 på Sparbanken Skåne. När vi registrerat din betalning skickar vi iväg ordern till dig.

 

Reklamation


Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till kund, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara skall så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss.

 

Personuppgifter

 

Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som du som Kund lämnar till oss. Uppgifterna används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Vi använder endast uppgifterna inom bolaget och lämnar ej uppgifter till tredje part.