Nordamerikas marknadsledande varumärke
inom mag- och tarmhälsa!

- med miljontals nöjda kunder världen över!


Vi på Renew Life® tror att en glad mage är en hälsosam mage. Vårt uppdrag är att stärka och upphöja din livskvalité genom en bättre maghälsa. I snart två decennier har vi på Renew Life pionierat premiumkvalité inom naturlig maghälsa för att hjälpa människor att optimera sin hälsa från topp till tå. Detta inkluderar probiotika, fiber, enzymer samt utrensningsprodukter. Vårt flagskeppskoncept är Pure Biotic - en serie högpotens, flerstammad probiotika, balanserad och stödjande till de goda bakterier som naturligt förekommer i en hälsosam mage. Genom att fokusera på innovation och bevisad vetenskap skapa kraftfulla och effektiva formuleringar har Renew Life blivit nordamerikas marknadsledande varumärke för maghälsa.


Tillverkning och kvalité i världsklass!


All tillverkning sker under rigorösa kontroller och regler. Givetvis är vi certifierade av GMP - Good Manufacturing Practice. Likaså följer vi Health Canadas restriktioner som är landets största kontrollorgan för livsmedelstillverkning. Filosofin handlar om att erbjuda enbart potenta och funktionella ingredienser utan vare sig tillsatser eller syntetiska medel. Alla kapslar i serien är vegetabiliska och många av örterna i produkterna är plockade från ekologiska odlingar.

 

Utvalda sammansättningar med prisbelönad funktion!


RenewLife´s enorma sortiment består av utvalda sammansättningar som är världsledande  inom mag- och tarmhälsa. På den svenska marknaden finns idag tio utvalda produkter med olika innehåll och funktion. Tre utrensningsprodukter, fyra probiotika-produkter, en enzymprodukt, en tarmprodukt och ett fiberkomplex.

Samtliga produkter har rena och utvalda ingredienser som ger användaren en direkt och effektiv upplevelse. Hitta din favorit!